Gebak & vlaai

Heerlijke Limburgse Vlaaien van ambachtelijke kwaliteit. Dagelijks vers van een lokale bakker. Kreùmele mit pudding... Lekker versj van de bekker...

Lekker bourgondisch

Aha... U wilt 's avonds eens lekker onderuit zakken met een glaasje wijn en iets te knabbelen. Een mooi Frans kaasje, of een borrelworstje; Wij hebben ruime keuze.

Chocolade

Enorm trots zijn we op de chocolade met ons eigen Rothenbach labeltje... Leuk om weg te geven, maar ook zeker om zelf te ontdekken...

Supermarkt of grenshandel?

Wij zijn goed in wat we doen!
Onze supermarkt is uitgegroeid tot een ‘bijna’ volwaardige supermarkt.
Daar grenshandel ons specialisme is hebben wij de focus op producten waar bij de grens vraag naar is.
Vandaar dat wij niet een volledig Nederlands supermarkt assortiment voeren.
We zijn altijd op zoek naar producten die goedkoper zijn in Nederland dan in Duitsland,
ofwel gewoonweg lekkerder en beter zijn dan bij onze Oosterburen.

Naast onze supermarkt zijn we handelsmensen.
Met binnen- en buitenlandse handelaren hebben we goede contacten.
Mocht U ons iets interessants kunnen aanbieden, laat het ons weten!
Mocht U zelf iets in grotere hoeveelheden willen inkopen, aarzel dan niet om met ons te onderhandelen.

Koffie

Onze koffie afdeling is één van de grootste en meest uitgebreide van Nederland. Van oudsher een afdeling gericht op de Duitse klant, weten heden steeds meer Nederlandse klanten onze koffie afdeling te waarderen.
Italiaanse, Duitse en andere buitenlandse merken vormen het assortiment van meer dan 300 koffiesoorten. Of u op zoek bent naar gemalen koffie, koffie bonen, espresso, koffie-pads, koffie-cups of oploskoffie…
Wij hebben het!


Versafdeling

Vers van het mes. Versproducten moeten vers zijn, niet uit een pakje. Vandaar dat wij nog steeds zelf onze kaas en vleeswaren snijden. Een groot assortiment binnen- en buitenlandse kazen. Van jonge Goudse tot bergkaas uit Oostenrijk. Vele soorten vleeswaren. Van ambachtelijke Schwarzwalder tot simpele boterhamworst voor een correcte prijs.
Tevens bent u op het juiste adres voor al uw poeliers producten. Kwaliteit en versheid staan hierbij voorop!


Limburgse Vlaai en brood

Onze eigen Limburgse Rothenbach Vlaai wordt door een echte Limburgse Bakker dagelijks vers gebakken. Rastervlaaien, echte Limburgse rijstevlaai of een mooie luxe slagroomvlaai. Bij ons bent u op het goede adres voor uw vlaaien. Ook ons brood komt dagelijks vers van de ambachtelijke bakker ' bakkerij Hannen' uit Herten.


Drogisterij

Onze gediplomeerde drogisten helpen u graag met alle vrij verkoopbare drogisterij producten. Tevens is er een Service-Point van de Apotheek in onze drogisterij. Hier kunt u al uw recepten eenvoudig laten bezorgen en dit combineren met een bezoek aan de supermarkt.


Zoetwaren

30 strekkende meter zoetwaren zorgen ervoor dat u altijd slaagt. Van de reguliere Nederlandse snoepjes zoals drop en winegums tot vele buitenlandse zoetigheid. Door de internationale contacten zult u versteld staan van de aparte zoetigheden in ons assortiment.
Ook onze koekafdeling is met recht enorm te noemen. Zo'n 120 varianten koekjes zullen ervoor zorgen dat u altijd iets lekkers voor bij de koffie heeft...


Blikjes frisdrank en bier

Van oorsprong begonnen voor de Duitse klant. Een grote afdeling met blikjes. Door onze enorme inkoop kunnen we zeer correcte prijzen afdwingen, en voor U een wederom correcte verkoopprijs hanteren.
Verschillende soorten frisdranken, alsook bieren en energy-dranken in blik zorgen dat U geen dorst zult hebben. Door de afwezigheid van statiegeld is het voor onze Duitse klandizie een waar prijzen spektakel.


Huismerken

Enorm trots zijn wij op onze eigen huismerken. Van de bestverkopende artikelen willen we alleen het beste tegen een zo laag mogelijke prijs. Vandaar dat wij van meerdere artikelen huismerken voeren. Zelf geselecteerde koffie’s, frikandellen onder eigen label en zelfs chocolade met een Rothenbach labeltje. Wij staat garant voor prijs en kwaliteit!