Koffie

Koffie

Onze koffie afdeling is één van de grootste en meest uitgebreide van Nederland. Van oudsher een afdeling gericht op de Duitse klant, weten heden steeds meer Nederlandse klanten onze koffie afdeling te waarderen.
Italiaanse, Duitse en andere buitenlandse merken vormen het assortiment van meer dan 300 koffiesoorten. Of u op zoek bent naar gemalen koffie, koffie bonen, espresso, koffie-pads, koffie-cups of oploskoffie…
Wij hebben het!

Versafdeling

Versafdeling

Vers van het mes. Versproducten moeten vers zijn, niet uit een pakje. Vandaar dat wij nog steeds zelf onze kaas en vleeswaren snijden. Een groot assortiment binnen- en buitenlandse kazen. Van jonge Goudse tot bergkaas uit Oostenrijk. Vele soorten vleeswaren. Van ambachtelijke Schwarzwalder tot simpele boterhamworst voor een correcte prijs.
Tevens bent u op het juiste adres voor al uw poeliers producten. Kwaliteit en versheid staan hierbij voorop!

Limburgse Vlaai en brood

Limburgse Vlaai en brood

Onze eigen Limburgse Rothenbach Vlaai wordt door een echte Limburgse Bakker dagelijks vers gebakken. Rastervlaaien, echte Limburgse rijstevlaai of een mooie luxe slagroomvlaai. Bij ons bent u op het goede adres voor uw vlaaien. Ook ons brood komt dagelijks vers van de ambachtelijke bakker ' bakkerij Hannen' uit Herten.

Drogisterij

Drogisterij

Onze gediplomeerde drogisten helpen u graag met alle vrij verkoopbare drogisterij producten. Tevens is er een Service-Point van de Apotheek in onze drogisterij. Hier kunt u al uw recepten eenvoudig laten bezorgen en dit combineren met een bezoek aan de supermarkt.

Zoetwaren

Zoetwaren

30 strekkende meter zoetwaren zorgen ervoor dat u altijd slaagt. Van de reguliere Nederlandse snoepjes zoals drop en winegums tot vele buitenlandse zoetigheid. Door de internationale contacten zult u versteld staan van de aparte zoetigheden in ons assortiment.
Ook onze koekafdeling is met recht enorm te noemen. Zo'n 120 varianten koekjes zullen ervoor zorgen dat u altijd iets lekkers voor bij de koffie heeft...

Blikjes frisdrank en bier

Blikjes frisdrank en bier

Van oorsprong begonnen voor de Duitse klant. Een grote afdeling met blikjes. Door onze enorme inkoop kunnen we zeer correcte prijzen afdwingen, en voor U een wederom correcte verkoopprijs hanteren.
Verschillende soorten frisdranken, alsook bieren en energy-dranken in blik zorgen dat U geen dorst zult hebben. Door de afwezigheid van statiegeld is het voor onze Duitse klandizie een waar prijzen spektakel.